Language Navigation

Bliv bevidst leder i dit eget liv

Bliv bevidst leder i dit eget livaf Carsten & Anni Sennov

Parret Carsten & Anni Sennov beskæftiger sig til hverdag med international forlags-, kursus- & rådgivningsvirksomhed i både ind- & udland, hvor emnerne strækker sig lige fra klassisk business til spiritualitet.

Både jobmæssigt og interessemæssigt ligger deres hovedfokus på profilsætning & personlig udvikling samt energi & bevidsthed. De har derfor igennem en årrække arbejdet på udviklingen af persontypemodellen four element profile™som tager sit udgangspunkt i de fire elementer Ild, Vand, Jord og Luft, som er repræsenteret hos alle mennesker i forskellige balance- og styrkeforhold.

Det helt specielle ved four element profile™ konceptet er, at det faktisk er muligt at lære at aflæse de fire elementer i folks ansigt, krop, adfærd, tale, bevægelse og udstråling m.m. – viden som kan benyttes til at opnå større forståelse og bedre kommunikation med andre mennesker både privat samt i jobmæssigt regi. Her i bogen nøjes vi dog med at introducere dig til de 15 forskellige overordnede elementprofiler.

Bogen indeholder desuden en række relevante øvelser og værktøjer, som introducerer dig til aktivt og bevidst at arbejde med dig selv og dine elementer samt med din personlige energi. Ved at indtage de fire elementer samt øge din personlige bevidsthed skabes der mulighed for, at du kan leve et liv i balance på trods af stor travlhed i din hverdag.

Bogen kan købes via www.saxo.com samt via alle danske boghandlere og internetboghandlere.