Language Navigation

Element-årshjulet som webinar


Indhold

To timers foredrag/webinar om hvordan det er muligt at planlægge det kommende år og fremtiden baseret på indflydelsen af de fire elementer Ild, Vand, Jord og Luft.

Ved at kende til de fire elementers energistruktur og påvirkning i forhold til alt levende på denne Jord samt til elementernes årsrytme og deres overordnede cyklus, bliver det muligt og/eller lettere for dig at planlægge og time dine kommende aktiviteter med mulighed for en større hitrate end ellers.
Forsøger du eksempelvis at realisere et bestemt projekt på et tidspunkt, hvor den eller de påkrævede element-energier ikke er aktiv(e), så samarbejder elementerne sjældent med dig, hvorved det bliver en kamp for dig at få virkeliggjort dine ideer.

Har du desuden indblik i elementkombinationen hos dig selv og de personer, firmaer, steder og lande etc., som indgår i virkeliggørelsen af dit/dine projekt(er), så bliver det endnu lettere for dig både at forudse samt planlægge, hvornår du skal sætte i gang. Sidst men ikke mindst er det ikke ligegyldigt, hvor du forsøger at virkeliggøre dine projekter, da der gerne skal være et match mellem de pågældende projekter og de steder, hvor du ønsker at føre projekterne ud i livet.

Foredraget/webinaret henvender sig til alle med interesse i at vide mere om de fire elementers årsrytme og overordnede cyklus, og hvordan elementerne kan påvirke virkeliggørelsen af deres planer.


Foredragsholdere

Carsten Sennov


Varighed

2 - 2,5 timer


Pris

Pris per person for foredrag afholdt i Danmark: DKK 350,-


Tilmelding

Kontakt os på mail såfremt du er interesseret i at deltage i dette foredrag.


SE KALENDER