Language Navigation

Sådan håndterer vi dine personoplysninger

Vilkår for tilmelding til four element profile’s nyhedsbrev

Når du tilmelder dig four element profile’s nyhedsbrev, så accepterer du, at SennovPartners opbevarer din e-mailadresse samt det navn, du oplyser ifm. din nyhedsbrevtilmelding. Oplysningerne bruges udelukkende ifm. udsendelse af nyhedsbreve og vil ikke blive delt med eller solgt til andre. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet ved at kontakte os på e-mail carsten@sennovpartners.dk, hvorved ovennævnte data slettes.


Sådan håndterer vi dine personoplysninger ifm. tilmelding til vores kurser, workshops, foredrag og webinarer via vores tilmeldingsformular

Når du udfylder vores kursustilmeldingsformular, så accepterer du, at SennovPartners og de relevante four element profile™ instruktører opbevarer de kontaktoplysninger, som du har skrevet ind i formularen, i så lang tid som det tager for os at beslutte, om du kan deltage i det pågældende arrangement. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål.

Hvis du bliver godkendt til at deltage i arrangementet, så opbevarer vi de indtastede personoplysninger i maksimalt to år, efter at du har deltaget i arrangementet. Alternativt vil de oplyste data straks blive slettet.