Language Navigation

Workshop: Aktivering av kroppselementene


Aktiver de fire elementene i kroppen din!

Du inviteres herved til å delta på denne spennende four element profile™ heldagsworkshoppen, hvor fokuset er på å aktivere dine personlige element i kroppen, noe som vil kunne hjelpe deg med å styrke din egen materialiseringskraft.

Dette er en unik mulighet for deg til å få aktivert de fire elementene på et dypere og mer høyfrekvent spirituelt nivå i kroppen din, noe som vil ha en positiv effekt på alt du foretar deg i ditt daglige liv etter workshoppen.

Den spirituelle aktiveringen av de fire elementene Ild, vann, jord og luft vil skje i en større gruppe under ledelse av vår instruktør Miriam Stener, noe som vil kunne hjelpe deg til å komme dypere inn i ditt eget energipotensiale.

Det å jobbe i en større energigruppe gir en følelse av trygghet under selve aktiveringsprosessen og kommer også til å hjelpe alle deltagere med å skape og aktivere energi og kraft på et mye høyere nivå enn hva som hadde vært mulig om du skulle gjort dette hjemme på egen hånd.

Når du er i kontakt med elementene i kroppen din og de oppgraderes til et høyere spirituellt nivå, blir det enklere å skape det du virkelig vil ha i livet ditt.
Gjennom å delta på denne workshoppen så får du alltså mer kraft til å jobbe med din egen livsoppgave!

For at det skal bli mest mulig behagelig for deg, så husk å ta med deg et pledd og et liggeunderlag.

Hjertelig velkommen skal du være!


Instruktør

Miriam Stener

Kurssted

Oslo


Varighet

Kl. 9.45 - 18.00 - Du er velkommen fra kl. 9.15.


Pris per person

NOK 2.500,-

NOK 1.900,- for deg som har deltatt tidligere! (Husk å oppgi kursbevisnummeret som du finner på ditt tidligere kursbevis når du melder deg på)

Prisen inkluderer lunsj, te, kaffe, frukt og noe søtt og godt…

Påmelding

Meld deg på her dersom du er interessert i å delta i denne workshopen.