Language Navigation

Partnere i Norge


Miriam Stener - Associated partner

Miriam Stener

Miriam er oppvokst langt uti havgapet på øya Leka i Nord Trøndelag, men vinteren 2006/2007 flyttet hun til Sverige på grund av kjærligheten.

Miram har studert Europakunnskap med tysk, samt samfunnsøkonomi på NTNU i Trondheim og statsvitenskap på Universitetet i Trier, Tyskland. Hun har også gått et år på Idé, kultur og samfunn på Nansenskolen i Lillehammer.

Sin yrkeskarriære begynnte inom finansbranschen og på Nordnet bank i Stockholm. I tillegg har hun også jobbet med kundeservice og salg på ulike firmaer.

Miriam har tre barn, født 2009, 2011 og 2013. Etter å ha blitt mamma, begynte hun å interessere seg i mye større grad for det spirituelle.

Siden Miriam var liten har elementene spilt en viktig rolle i livet hennes og som ung lærte hun seg håndlesing basert på de fire elementene.

Da hun høsten 2012 utdannet seg til Auraformidler™ og for første gang ble presentert for four element profile™ våknet hennes interesse for elementene til liv igjen.

Miriams erfaring fra den materielle verden i kombinasjon med hennes spirituelle erfaring har gjort henne veldig bevisst på hvor viktig det er med balansen mellom de begge!

Miriam Stener
Barkarö Eklunda 1
72591 Västerås
Sverige
Tlf.: +46 (0)765 699 339
E-post: miriamstener@gmail.com
Webside: www.miriamstener.se
Webside: www.fourelementprofile.no

Miriam Stener tilbyr følgende workshops og foredrag:
Aktivering av kroppselementene workshop (i Norge og Sverige)
Inspirasjonsforedrag (i Norge og Sverige)

 

Carsten Sennov - Managing partner og Co-founder

Carsten SennovFødt 1962, er managing partner i SennovPartners, hvor han arbeider som konsulent, coach, sparringspartner &, rådgiver for mindre og større virksomheter.

Som CEO & medeier av forlaget Good Adventures Publishing er Carsten Sennov ansvarlig for utgivelse og salg av forlagets bøker i Skandinavia samt på de internasjonale markedene.
I tillegg er han ansvarlig for den forretningsmessige delen av SennovPartners' internasjonale franchise-baserte kursaktivitet.

Carsten Sennov har vært viseadm. direktør hos Capgemini Danmark, hvor han var ansatt i perioden 1999-2003. I perioden 1991-1998 arbeidet han for Gartner; de siste fire årene med utgangspunkt i Sydney, Australia, hvor han den siste tiden var Operations Director for Gartner Measurement AsiaPacific. Han startet sin karriere som salgskonsulent hos IBM i 1987.

Carsten Sennov
Vibevej 18
2670 Greve
Danmark
Mobil: +45 4040 8558
E-post: carsten@sennovpartners.dk
Webside: www.carstensennov.com
Webside: www.sennovpartners.com
Webside: www.fourelementprofile.no

Carsten Sennov tilbyr etter avtale følgende kurs i Norge:
Atferds-workshop
Prioriterings-workshop
Selvutviklings-workshop
2-dagers Element-kurs
Inspirasjonsforedrag