Language Navigation

Personene bak konseptet

Konseptet bak persontypemodellen four element profile™ er utviklet av følgende personer:

Carsten Sennov

Carsten SennovFødt 1962, er managing partner i SennovPartners, hvor han arbeider som konsulent, coach &, rådgiver. I tillegg er han ansvarlig for den forretningsmessige delen av SennovPartners' internasjonale franchise-baserte kursaktivitet.

Som CEO & medeier av forlaget Good Adventures Publishing er han ansvarlig for utgivelse og salg av forlagets bøker på de internasjonale markedene.

Carsten Sennov har vært viseadm. direktør hos Capgemini Danmark, hvor han var ansatt i perioden 1999-2003. I perioden 1991-1998 arbeidet han for Gartner; de siste fire årene med utgangspunkt i Sydney, Australia, hvor han den siste tiden var Operations Director for Gartner Measurement AsiaPacific. Han startet sin karriere som salgskonsulent hos IBM i 1987.

 

Anni Sennov

Anni SennovFødt 1962, er partner i SennovPartners, hvor hun coacher klienter omkring personlig utvikling, energi & bevissthet. Hun er dessuten partner i forlaget Good Adventures Publishing.

Anni Sennov er clairvoyant rådgiver, internasjonal foredragsholder samt forfatter av mer enn 30 bøker om energi & bevissthet samt parforhold & Ny Tids barn og unge, hvorav flere bøker er oversatt til andre språk. I tillegg er hun kvinnen bak AuraTransformasjon™ og Auraformidler-kursene™, som avholdes i mange land runt omkring i verden.

Anni og Carsten Sennov har sammen utviklet persontypemodellen four element profile™ og Energy Self-Defense konseptet, som består av 10+ energiguider samt online kurs.

Anni Sennov startet opprinnelig sin karriere innenfor finansverdenen og har siden 1993 hatt egen rådgivningspraksis. Hennes arbeid og bøker er omtalt i mange ukeblader, magasiner og aviser samt på radio og tv i mange land.