Language Navigation

Slik håndterer vi dine personopplysninger

Vilkår for påmelding til four element profile’s nyhetsbrev

Når du melder deg på four element profile’s nyhetsbrev, så aksepterer du at SennovPartners oppbevarer din e-postadresse, samt det navnet som du oppgir i forbindelse med påmeldingen.
Opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev, og vil ikke bli delt eller solgt til andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å kontakte oss på e-post carsten@sennovpartners.dk , hvor ovennevnte data vil bli slettet.


Slik håndterer vi dine personopplysninger i forbindelse med påmelding til våre kurs, workshoper, foredrag og webinarer via vårt påmeldingsskjema

Når du fyller ut vårt kurspåmeldingsskjema, så aksepterer du at SennovPartners, og de relevante four element profile™ instruktører, oppbevarer de kontaktopplysninger som du har skrevet i skjemaet, i så lang tid som det tar for oss å beslutte om du kan delta i det pågjeldende arrangement. Opplysningene brukes utelukkende til dette formål.

Hvis du blir godkjent til arrangementet, oppbevarer vi de opplyste personopplysninger i maksimalt to år etter at du har deltatt på arrangementet. Alternativt vil de opplyste data bli slettet umiddelbart.