Language Navigation

Kehon elementtien aktivointi Workshop


Aktivoi neljä elementtiä kehossasi!

Tervetuloa mukaan täysin uudentyyppiseen päivän mittaiseen worshoppiin, jossa keskitytään henkilökohtaisiin elementteihisi tarkoituksena vahvistaa materialisointivoimaa kehossasi.

Tähän saakka Anni Sennov, toinen four element profile™ -personallisuusmittarin kehittäjistä, on auttanut tällä menetelmällä joitakin asiakkaitaan henkilökohtaisissa ohjauksissa sekä worshopeissa Pohjoismaissa. Nyt kurssi on saatavana myös Suomessa auravälittittäjä™ Susanne Broändan vetämänä sekä ruotsin- että englanninkielisenä!

Tämä workshop on mahdollisuus sinulle, kun haluat aktivoida neljä elementtiäsi kehossasi tietoisesti syvemmälle, aktiivisemmalle ja henkisemmälle tasolle. Kehon elementtien aktivoitumisella on aina hyvin positiivinen vaikutus kaikkeen mitä teet jokapäiväisessä elämässäsi. Sen jälkeen on helpompaa luoda asioita, joita todella haluat ja saat enemmän voimaa täyttää oma elämäntehtäväsi.

Neljän elementtiä; tuli, vesi, maa ja ilma aktivoituvat aina tehokkaimmin (suuremmissa) ryhmissä. Ryhmässä myös ymmärrys omaan energia-potentiaalisi etenee syvemmälle tasolle ja työskentely yhdessä tuo turvallisuutta prosessiin. Ryhmässä on myös helppo luoda ja aktivoida energiaa, verrattuna siihen, että tekisit sen yksin kotona ja samalla saat mahdollisuuden tutustua ihmisiin, joita kiinnostavat samantyyppiset asiat kuin sinua.

Ota kurssille mukaasi oma makuualusta, peitto ja halutessasi pieni tyyny.


Luennoitsija

Susanne Broända


Hinta/henkilö

229,00 € / hlö ja kurssikertaajalle 189,00 € / hlö (muista ilmoittaa, millä kurssilla olet ollut aikisemmin)
Hintaan sisältyy lounas, kahvi tai tee, makea kahvileipä ja tuoreita hedelmiä.


KATSO KALENTERI