Language Navigation

Jatkokurssi (2. päivä)


Sisältö ja tavoitteet

Neljän elementin profiili™ jatkokurssilla syvennytään siihen, millä tavalla kaikkia neljää elementtiä ilmaistaan ja miten yksittäiset elementit reagoivat erilaisissa tilanteissa esim. stressi, asioiden tärkeysjärjestys, vanhemmuus, paineensietokyky jne. Saat siis paremman käsityksen siitä, kuinka ihmiset toimivat ja ilmentävät neljää elementtiä.

Opit myös lukemaan eri elementtejä ihmisten ilmeistä, eleistä ja kehonkielen kautta sekä erottamaan elementeille tyypillisiä piirteitä kasvoissa, esimerkiksi nenän tai suun muodon mukaan. Jokainen elementti ilmaisee itseään eri tavalla kasvoillamme sekä kehossamme. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet lukea ihmisen elementtiyhdistelmiä kasvoihin ja kehoon perustuvien havaintojen pohjalta, mikä laajentaa käsitystäsi ihmisistä.

Kurssi sisältää laajan teoriaosuuden, esimerkkejä, keskustelua sekä kuva- ja videoharjoituksia.

Kun ymmärät millä tavalla muiden ihmisten elementtiyhdistelmiä voi ”lukea ja nähdä, opit myös miten eri elementtiyhdistelmiä omaavien henkilöiden kanssa on hyvä kommunikoida. Saat näin parhaan hyödyn vuorovaikutustilanteista ja pystyt paremmin kertomaan muille, mitä tarkoitat.

Päivän aikana syvennytään myös siihen, kuinka eri elementtejä voi integroida osaksi omaa toimintaa ja käyttäytymistä. Päivä päättyy harjoitukseen, jossa kaikilla kurssin osallistujilla on mahdollisuus testata osaamistaan muiden kurssilaisten elementtiyhdistelmiä tarkastelemalla. Osallistuminen tehtävään on vapaaehtoista.


Ohjaajat

Johanna Saari


Aikataulu

Klo. 9.00-18.00


Paikka

NLP - Akatemia, Päivänkakkarantie 10 (Kaitaa), Espoo


Hinta/päivä/ henkilö

395,00 € / hlö (alv 24% sis. hintaan)
Hintaan sisältyy opetus, kurssimateriaali, lounas, tee, kahvi, hedelmiä ja makeisia.KATSO KALENTERI