Language Navigation

Elementtien vuosittainen kierto


Sisältö

Luento ohjaa sinua suunnittelemaan meneillään olevaa ja tulevaa vuottasi 4 peruselementtiä (tuli, vesi, maa ja ilma) huomioiden sekä niiden vaikutuksia ymärtäen.

Kun tiedät 4 peruselementin energiarakenteet ja niiden vaikutukset elämääsi sekä elementtien ikiaikaisen kierron merkityksen, myös oman elämäsi suunnittelu ja tulevien tapahtumien ajoitus ja mahdollisuus onnistua niissä helpottuu huomattavasti.

Jos esimerkiksi yrität puskea läpi projektia, jonka onnistuminen vaatii elementtienergiaa, joka ei ole sillä hetkellä aktiivinen, on todennäköistä, että joudut kamppailemaan todella paljon omien ajatustesi ja ideoittesi läpiviemiseksi. Kun sinulla on ymmärrys elementtiyhdistelmistä ja niiden vaikutuksista niin itseesi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, ympäristöön, yrityksiin, paikkoihin ja maihin, jotka liittyvät projektiisi, on paljon helpompaa ennakoida ja suunnitella, milloin kannattaa lähteä liikkeelle. On myös tärkeää oivaltaa se, että alat tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten kanssa.

Luento on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ja haluavat tietää lisää peruselementtiemme vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä ja niiden vaikutuksista suunnitelmiemme täytäntöönpanoon.


Luennoitsija

Johanna Saari


KATSO KALENTERI