Language Navigation

Perustajat

four element profile™ - persoonallisuusmittarin ovat kehittäneet seuraavat henkilöt:

Carsten Sennov

Carsten SennovCarsten Sennov on syntynyt vuonna 1962 ja on SennovPartnersin toimitusjohtaja. Hän työskentelee yrityksessä konsulttina, valmentajana ja neuvonantajana, sekä johtaa kansainvälisiä franchise-perusteisia liiketoimintavalmennuksia.

Toimitusjohtajana ja Good Adventures Publishing yrityksen osaomistajana Carsten Sennov on vastuussa yrityksessä toimitettujen kirjojen julkaisusta ja myynnistä ympäri maailmaa.

Carsten Sennov on toiminut Capgemini Tanskan toimitusjohtajana vuosina 1999-2003. Vuosina 1991-1999 hän työskenteli Gartnerilla, josta viimeiset neljä vuotta Sydneyssä Australiassa toimialajohtajana, vastaten AasianTyynenmeren alueesta. Uransa hän aloitti vuonna 1987 IBM:llä.

 

Anni Sennov

Anni SennovVuonna 1962 syntynyt Anni Sennov on SennovPartnersien toinen omistaja. Hän työskentelee asiakkaiden kanssa henkilökohtaiseen ohjaukseen, yksilölliseen kehittymiseen, energioihin ja tietoisuuteen liittyen. Hän on myös Good Adventures Publishingin osaomistaja.

Anni Sennov on selvänäköinen neuvonantaja ja kansainvälinen luennoitsija. Hän on julkaissut yli 30 kirjaa sekä energioista ja tietoisuudesta että ihmissuhteista ja uuden ajan lapsista. Osa hänen kirjoistaan on käännetty useille kielille ja suomennettuja kirjoja on viisi.

Anni Sennovin kautta tietoisuus AuraTransformaatio - hoidosta™ ja auravälittäjäkursseista™ on levinnyt useisiin maihin ympäri maailmaa.

Anni ja Carsten Sennov työskentelevät yhdessä ja ovat kehittäneet persoonallisuusmittariston four element profile™ (neljän elementin profiili) sekä Energy Self-Defense (Energiatason itsepuolustus) konseptit.

Alunperin Anni työskenteli rahoitusalalla. Vuonna 1993 hän alkoi toimia kokopäiväisenä neuvonantajana. Hänen työnsä ja kirjoittamansa kirjat on mainittu lukuisissa aikakausi- ja sanomalehdissä, häntä on haastateltu radioon ja televisioon useissa maissa.