Language Navigation

Fortsättnings-Workshop


Innehåll och mål

På denna en-dags Fortsättnings-Workshop förklarar vi ännu djupare hur de fyra elementen utrycker sig, och du lär bl.a., hur de enskilda elementen reagerar på stress, prioriterar sitt arbete, tar sig an sina barn och kör bil samt mycket mer. Något som tillsammans ger dig en ännu bättre förståelse för, hur människor uppvisar de fyra elementen.

Som något helt nytt och revolutionerande lär du dig att avläsa elementen i människors ansikten och kroppar. D.v.s. du lär dig att se skillnad på en Eld-, Vatten-, Jord- og Luft-mun och -näsa samt mycket mer. Varje element uttrycker sig nämligen på många olika ställen i vårt ansikte på sitt eget sätt, och det samma gäller vår kropp. Så att du i slutet av dagen, kan avläsa människors elementkombinationer baserat på deras ansikten och kroppar, vilket för all framtid kommer att förändra din syn på andra människor.

Workshopen består av en blandning av teori, exempel, diskussioner samt övningar, där det ingår både ljud, video och bilder.

När du har lärt dig att avläsa elementkombinationerna hos andra människor, går vi vidare till att lära dig att kommunicera med de olika elementkombinationerna, så du får ut mest möjligt av din kommunikation med andra människor och lättare kan förklara vad du menar.

Du får ytterligare insikt i, hur du själv och andra kan integrera mer av de respektive elementen i din/er personlighet, och dagen avslutas med, att alla deltagare får möjlighet att testa sin nya kunskap genom att avläsa de andra deltagarnas elementkombinationer, här är det naturligtvis frivilligt om du önskar att delta.

Ps. Det är en förutsättning att du har deltagit i vår Bas-Workshop för att du ska kunna delta i denna kurs.


Instruktör

Se här


Längd

Kl. 9.00 - 18.00


Pris

Pris för deltagande i Stockholm & Umeå: SEK 4.010,- inkl. moms
Pris för deltagande i Göteborg & Malmö: SEK 3.760,- inkl. moms
Priset inkluderar undervisning, kursmaterial, lunch, te, kaffe, frukt och sötsaker.


Kombinationspris

Om du medverkar på både Bas-Workshop och Fortsättnings-Workshop samma helg har du möjlighet till at få ett rabatterat pris: SEK 6.960,- inkl. moms.


Anmälan

Anmäl dig här om du är intresserad av att delta i denna workshop.


Ladda ner PDF