Language Navigation

Personerna bakom konceptet

Konceptet bakom personlighetsmodellen four element profile™ utvecklades av följande personer:

Carsten Sennov

Carsten SennovFödd 1962, är direktör och delägare i SennovPartners, där han arbetar som konsulent, coach och rådgivare. Dessutom är han ansvarig för den affärsmässiga delen av SennovPartners internationella franchisebaserade kursaktivitet.

Som VD och delägare i förlaget Good Adventures Publishing är han ansvarig för utgivning och försäljning av förlagets böcker på den internationella marknaden.

Carsten Sennov har varit VD hos Capgemini Danmark, där han var anställd i perioden 1999-2003. I perioden 1991-1998 arbetade han för Gartner; de sista fyra åren med bas i Sydney, Australien, där han senast var Operations Director for Gartner Measurement AsiaPacific.

Han startade sin karriär som försäljningskonsulent hos IBM 1987.

 

Anni Sennov

Anni SennovFödd 1962, är delägare i SennovPartners, där hon vägleder klienter i personlig utveckling, energi och medvetande.

Hon är dessutom delägare i förlaget Good Adventures Publishing.

Anni Sennov är klärvoajant rådgivare, internationell föredragshållare samt författare till fler än 30 olika böcker om den nya tidens energi och medvetande, parförhållande och den nya tidens barn och ungdomar. Dessutom är hon kvinnan bakom AuraTransformation™ och Auraförmedlarkurserna™ som i dag finns tillgängligt i många länder runt om i världen.

Anni och Carsten Sennov har tillsammans utvecklat personlighetsmodellen four element profile™ samt energisjälvförsvarskonceptet Energy Self-Defense, som omfattar 10+ energiguider och onlinekurser.

Anni Sennov startade ursprungligen sin karriär inom finansvärlden och har sedan 1993 haft sin egen rådgivningspraktik. Hennes arbete och böcker är omtalade i många veckotidningar, tidningar samt på radio och TV i många länder.