Language Navigation

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Villkor för registrering för four element profiles nyhetsbrev

När du registrerar dig för four element profiles nyhetsbrev så godkänner du, att SennovPartners sparar din e-mailadress samt det namn du anger vid registrering. Dina uppgifter kommer endast att användas till att skicka ut nyhetsbrev och kommer inte delas med eller säljas till någon. Du kan närsomhelst avregistrera dig genom att kontakta oss på e-mail carsten@sennovpartners.dk, för att få dina uppgifter raderade.


Så här hanterar vi dina personuppgifter när du registrerar dig för våra kurser, workshops, föredrag och webinarium via vårt anmälningsformulär
När du registrerar dig för ett evenemang via vårt anmälningsformulär så godkänner du att SennovPartners och relevanta four element profile™ instruktörer sparar dina kontaktuppgifter från registreringen under den tid det tar för oss att besluta om du kan delta i evenemanget i fråga. Dina uppgifter kommer endast att användas för detta syfte.

Om din anmälan godkänns sparar vi dina personuppgifter i högst två år efter att du har deltagit i evenemanget. I övriga fall kommer dina uppgifter raderas omgående.